Groeigroep Channelen

LET’S KEEP EXPLORING OUR MULTI-DIMENSIONALITY!

Soms horen we van mensen na de workshop Channelen dat ze het soms niet eenvoudig vinden om voor zichzelf de tijd te nemen om zich met regelmaat af te stemmen op de kracht en het potentieel van hun hart, om inzichten, raad en advies te ontvangen.

Om de verbinding met je Ware Zelf dieper te verankeren en om je overgave krachtiger te maken, kan je na de workshop channelen vrijblijvend deelnemen aan een Groeigroep Channelen die gemiddeld maandelijks georganiseerd wordt.

Je leerde tijdens de workshop channelen dat deze technologie je kan bijstaan op elk moment en elke plaats om je eigen blokkades of schaduwzijde te begrijpen en om deze te overstijgen. Daarnaast leerde je om antwoorden voor anderen in je bewustzijn te laten doorstromen en om vragen te stellen over zaken die zich voordoen in de wereld of op de aarde.

Eenmaal mensen zich de kunst van channelen eigen leren maken en bewust verder willen groeien met deze technologie komt het vaak voor dat zij uit hun slachtofferbewustzijn komen en ze meer naar hun hart luisteren, naar de inspiratie en wijsheid die ten alle tijden toegankelijk is. Als de adviezen eenmaal geïntegreerd worden in hun dagelijks leven, dan wordt het hen duidelijk dat ze hun eigen leven in handen hebben, dat ze manifestators zijn, creators. De vrijheid en vreugde die vrijkomt uit zo’n transformatie kan overweldigend zijn.

Het laat geen twijfel dat hoe vaker je deze technologie oefent, hoe krachtiger je als multi – dimensioneel wezen bent om in je eigen krachtcentrum, in je eigen authenticiteit te leven in resonantie met wat je Hart je ingeeft. Met deze maandelijks groeigroep channelen willen we de tijd en ruimte voorzien en de gelegenheid scheppen zodat je de verbinding met je Hart ruimer kan exploreren. We zullen ons laten inspireren door bepaalde thema’s waardoor elke groeigroep uniek gedragen wordt.

Wees welkom om in je Hartcentrum te komen verblijven om te blijven groeien en bloeien in je verbinding met het Goddelijke Veld van Oneindig en Onbeperkt Potentieel.