Driemaandelijkse Tribal Healing Events

Vanaf september 2021, één jaar na de start van onze weg die we samen afleggen, willen we om de drie maanden een Event begeleiden met een groep zielen die houden van verdieping, die benieuwd of geboeid zijn in sjamanistisch reizen en die deze verbinding willen voelen en ervaren met anderen.

ZONDAG 12 DECEMBER 2021

Een dag vol plezier & overgave in het Fatima klooster te Heule. Er zijn talrijke plezante en verbindende bij-zigheden gepland en we vangen 2 sjamanistische reizen aan. Eentje daarvan is voor jezelf bedoeld, deze trancereis kan je wijden aan je persoonlijke intenties. De tweede trancereis is bedoeld voor het grotere geheel of voor patronen die zich in de wereld in zijn geheel stellen. Trancereizen is heel gemakkelijk, het is slechts een kwestie van vertrouwen, overgave en gefocust waarnemen. Alle gastreizigers, ook diegene die geen ervaring hebben met sjamanistisch reizen, brengen telkens mooie reisverhalen mee uit het rijk der bewustzijn.
Je hoeft dus helemaal geen ervaring te hebben met trancereizen om deel te nemen aan de Event.

Wil je er graag bij zijn, stuur dan een berichtje naar hethartcentrum@gmail.com

Lokatie: Oud Fatima klooster, Moorseelsestraat 148, 8501 Heule (Kortrijk). Er is gratis parking naast en tegenover het klooster.

Datum: Zondag 12 december aanvang om 9 uur, einde omstreeks 18 uur.

Bijdrage: 120 euro inclusief thee, koffie, water, lekkere versnaperingen en een heerlijke middaglunch klaargemaakt door Nancy Schaeken van www.salonenvie.be

Deelname: Schrijf je in via mail hethartcentrum@gmail.com
Je deelname is definitief na storting van 60 euro voor 15 september op rekening van Het Hartcentrum: IBAN BE03 9733 4784 7084
Vermeld daarbij je naam en familienaam + THC event + Datum. De resterende 60 euro wordt bij aanvang van de event in ontvangst genomen.

Graag meebrengen: Kussen (er zijn stoelen ter beschikking als je niet op een kussen kan of wenst te zitten), Dekentje, Een bandana of sjaal, Pen en schrijfpapier, Draag comfortabele kledij waar je je lekker in voelt en breng eventueel ook een warme trui mee.