Driemaandelijkse Tribal Healing Events

We komen met onze Tribe wekelijks ceremonieel samen ten dienste van het grotere geheel en dat doen we sedert september 2020.

Om de drie maanden organiseren we met ons vier een seizoensgebonden THC Event met als doel ons te verbinden met een kleine groep gelijkgestemde zielen die zich graag verdiepen in de innerlijke, geestelijke wereld.

De Tribal Healing Circle Events beloven altijd een dag vol plezier & overgave in de flow! Het is een intuïtief gebeuren met als leidraad talrijke plezante en verbindende bij-zigheden die ons helpen om in de flow te komen om dan vervolgens allen samen 2 sjamanistische bewustzijnsreizen aan te vatten.
De eerste trancereis vat je aan voor jezelf persoonlijk. Je wijdt deze trancereis aan je persoonlijke intenties die op dit moment in je leven van belang zijn.
De tweede trancereis is bedoeld voor het grotere geheel, de aarde, het collectief. We richten deze op patronen die zich in de wereld in zijn geheel stellen en gaan op ‘zoek’ naar antwoorden, adviezen en universele waarheden omtrent die patronen of zaken die zich voordoen. Daarmee dragen we samen een steentje bij voor het grotere geheel. En elk steentje draagt bij en geeft zijn rimpelingen af doe oneindig verder rimpelen.

Je hoeft helemaal geen ervaring te hebben met trancereizen om deel te nemen aan een THC Event. Trancereizen is heel gemakkelijk, het is slechts een kwestie van vertrouwen, overgave en gefocust waarnemen en met de juiste begeleiding kan iedereen dat. Dat tonen de gastreizigers telkens tijdens de wekelijkse ceremonies, ook zij die geen ervaring hebben met sjamanistisch reizen brengen telkens prachtige reisverhalen mee uit het rijk der bewustzijn.

DE WINTER EVENT gaat door op ZONDAG 17 DECEMBER 2023 – van 09.00 – 17.30

TIJDENS DEZE EVENT VIEREN WE HET LOSLATEN VAN DE HERFST EN DE GEBOORTE VAN DE WINTER

Wil je er graag bij zijn, stuur dan een berichtje naar hethartcentrum@gmail.com

Kan je er niet bij zijn?

Locatie: Het Hartcentrum, Ardooisesteenweg 351, 8800 Roeselare

Voel je vrij om iets vroeger langs te komen als je behoefte hebt aan wat tijd om te landen en thuis te komen bij jezelf of om de anderen te ontmoeten.

Bijdrage: 120 euro inclusief thee, koffie, water, lekkere versnaperingen en een heerlijke middaglunch klaargemaakt door Nancy Schaeken van www.salonenvie.be

Deelname: Schrijf je in via mail hethartcentrum@gmail.com
Je deelname is definitief na storting van 60 euro op de rekening van Het Hartcentrum: BE03 9733 4784 7084
Vermeld daarbij je naam en familienaam + THC event + Datum. De resterende 60 euro wordt bij aanvang van de event cash in ontvangst genomen.

Graag meebrengen (optioneel): een dekentje, draag comfortabele kledij waar je je lekker in voelt en breng eventueel ook een warme trui mee. Jouw persoonlijke muziekinstrument is van harte welkom alsook je krachtobject om bij het altaar te plaatsen.


sfeerfoto’s van de Herfst Event 2021 in het Fatimaklooster in Heule

  

 

Wat sfeerfoto’s van de Lente Event 2022 in Het Hartcentrum 

Verbinding alom, zie dat! Dank jullie allemaal voor het bij-dragen, de nectar die voelbaar na-zijndert in al onze cellen!
Dank aan alle wezens in de spiritwereld die mee hebben helpen dragen, creëren, inspireren, bestuiven, begrijpen, en Voelen,
dat we zoveel meer zijn als we verbinden vanuit het Hart.
Wat was me dat een memorabele Event!

 

 

Intuïtief samen muziek maken… wat bedoel je daarmee?

Wel in dit geval was de lunchpauze ten einde en zonder ook maar een woord, begint Peter te drummen en Lies neemt spontaan haar Native Flute in de handen… en dan ontstond er iets magisch…
Iedereen stond één voor één recht… geen woord werd gezegd… we gingen zitten in de cirkel en elk nam voor zichzelf een instrumentje in de hand die in de cirkel beschikbaar zijn en en dan ontstond deze symfonie!