Voor wie graag eens leest wat mensen schrijven over hun ervaring in Het Hartcentrum!
Het is niet ongebruikelijk als mensen tevreden zijn dat ze ons na verloop van tijd een mailtje sturen met hun feedback over hoe ze de sessie of de workshop ervaren hebben. Om hun privacy te beschermen (op vraag van de klant), zijn sommige namen van de mensen fictief.

Sandra over de workshop Channelen: 

De opleiding channelen is kort samen te vatten : WAW EN MAGISCH .

Lees meer...

Ik was geïntrigeerd door channeling, maar wist niet concreet wat te verwachten. Het is een reis geweest van 6 zaterdagen waar ik telkens enorm enorm naar uitkeek en spiritueel enorm gevoed werd. Elke keer diepgaander en bewustzijnsverruimender. Marina en Peter zijn een zalig duo met een schat aan kennis, die telkens op een zeer verrassende manier deze toch wel diepgaande materie op een zeer down to earth manier overbrachtten. De groepsenergie was een explosie van positiviteit en liefdevolle verbinding. De dialogen en energieuitwisseling daar was priceless. Het was een onevenaarbare ervaring die me meer en meer terugbracht naar mijn kern. Mijn mond viel regelmatig open van verbazing, en mijn kinderlijk enthousiasme werd weer aangewakkerd. Het duurde even voor ik de tools kon integreren. Dankzij hun aanmoediging en de groepsflow lukte het toch. Er wordt dus op een ontspannende manier rekening gehouden met ieders tempo en manier van integratie van de informatie. Ik voel me dankbaar en zeeeer vereerd dat ik deel mocht uitmaken van deze groep en onderricht mocht krijgen van deze 2 magische supernaturals. Het was een onvergetelijke inner journey met reisgenoten from heaven. Een aanrader voor ieder die op zoek is naar meer bewustzijn, spiritueel wil gevoed worden en contact wil maken met zijn innerlijke potentieel.

Bedankt!
Sandra 

Hade over de workshop Channelen: 

Op mijn pad naar meer bewustwording en persoonlijke ontwikkeling, kwam ik een aantal dingen/tools/inzichten/… tegen die werkelijk iets bij mij deden transformeren.

Lees meer...

Zaken die mij ‘een leven voor’ en ‘een leven na’ deden voelen. De workshop channelen is er een van. Na het eerste uur was ik al helemaal overtuigd, hier moet ik zijn en de zaterdagen werden zaterdagen waar ik naar uitkijk. Marina en Peter brengen dit heel down to earth. Ze nemen je mee in hun bevlogenheid, delen hun onuitputtelijke kennis en kunde, staan aan je zijde, motiveren, … . Ze reiken verschillende technieken en tools aan, zodat iedereen er mee aan de slag kan. Ze houden rekening met elk zijn ‘niveau’, zodat de hele groep kan landen en verder evolueren op zijn tempo. Ik ben heel dankbaar dat ik mezelf deze workshop cadeau gaf, dat ik bij Het Hartcentrum terecht kwam en dat ik met de zalige groep, nieuwe mensen in mijn leven heb die evenveel van bewustwording houden als ik.
Hade 

Lut over de workshop Channelen:

Channelen is niet iets dat nieuw is maar een eeuwenoude kunst die terug te vinden is in oude geschriften en bij de natuurvolkeren en is toegankelijk voor iedereen. 

Lees meer...

Channelen is een stap die gezet wordt om vanuit mijn hart te leven en brengt me dichter bij het gevoel dat alles verbonden is. Ik ben nooit meer alleen, we zijn één met alles en allen. Het is dus  makkelijk om in contact te komen met onze vrienden uit onzichtbare werelden, andere dimensies. Elkeen van ons is in staat om in verbinding te gaan met die delen van jezelf die de wijsheid bevatten om de juiste informatie te geven die je nodig hebt op het moment dat de vraag naar inzicht zich stelt. Het moment dat je bewust die connectie kan maken vanuit je hartcentrum vloeien de inzichten vanzelf. Woorden of beelden zijn vertalingen van energieën. De juiste woorden openen ruimte om tot inzicht te komen. Inzichten die me toelaten om in mijn kracht te gaan staan en van daaruit mijn leven als een volwaardige schepper te beleven.

Het hartcentrum biedt de kans om op een heel natuurlijke manier terug bewust verbinding te maken. Channelen maakt het leven eenvoudiger, je hoeft niet meer te piekeren en naar hier en daar op zoek te gaan naar antwoorden. De juiste informatie komt via je hart, glashelder en steeds to the point. Antwoorden waarom er bepaalde ziektes zijn, of antwoorden over relatieproblemen of antwoorden op heel praktische vragen of over de evolutie van onze beschaving en onze moeder aarde. Zelf mocht ik genezing ervaren en daar waar ik voor andere mensen in verbinding ging en hun vragen voorlegde zag ik genezing. Liefde heeft een andere dimensie gekregen en daar ben ik heel dankbaar voor. Ik ben dankbaar voor de oprechte en integere begeleiding die Marina en Peter geven. Vanuit hun passie wordt je als het ware gekatapulteerd  in je eigen passie en ontdek ik nog elke dag nieuwe potentiëlen, talenten die mijn leven rijkelijk boeiend maakt. Er zijn geen beperkingen meer en het onmogelijke wordt mogelijk. Bestaat er zoiets als de nieuwe wereld? Ja, de nieuwe wereld zit binnenin …. welkom.

Lut  

Siebe over een sessie Matrix Energetics:

“Zo veel gebeurt op dit moment, in momenten is het moeilijk te vatten, samen te vatten, te verwoorden.

Lees meer...


Laten we beginnen met de Sessie bij jou in het hartcentrum. communicatie ging me wat moeilijk ook die dag, de juiste woorden te vinden, de dagen ervoor voelde ik heel wat onopgeloste kwesties en energieën terugkeren naar men bewustzijn. allemaal stukjes die m’n multidimensionale zelf tijdelijk in quarantaine had geplaatst tot het moment dat het tijd was voor ze te verwijderen, of anders gezegd dat ik bij de juiste persoon was die ze kon verwijderen. het was heftig die sessie, nog nooit zo’n sterke healing ervaren, wat je deed met je handen toen ik recht stond kon ik heel goed voelen . eigenlijk moest ik al heel wat eerder die sessie gekregen hebben, maar mss was men harnas die men persoonlijkheid gebouwd had vroeger nog veel te sterk.
tijdens het liggen heb ik weinig ervaren, kwas eigenlijk al uitgeteld denk ik. Tijdens het naar huis gaan werd ik plots heel emotioneel bij het horen van een liedje op de radio, twas me wel heel duidelijk dat ik bij jou moest zijn…
Siebe

Lieve over de workshop channelen: 

De cursus channelen bij Marina en Peter is voor mij gegoten:

Lees meer...


heel degelijk, met veel tools en in een krachtig energieveld. Ze zijn heel onbaatzuchtig en genereus. De naam “hartcentrum” is perfect gekozen want ze hebben het hart op de juiste plek. Ik ben zo blij dat ik hen heb leren kennen.
Lieve

Liesbet over de workshop channelen: 

Lieve Marina en Peter, inmiddels hebben we ons genietend mogen laten onderdompelen en

Lees meer...

zitten we aan de helft van de channeldagen. Drie dagen die de grondtoon dragen van verwondering, authenticiteit, verbinding en thuiskomen, die niet enkel binnen de workshop voelbaar zijn maar doorrimpelen naar het dagelijkse leven. Wanneer ik me inschreef voor jullie workshop, was mijn intentie om een krachtiger instrument te zijn voor het universum door me af te stemmen op de informatie van de bron. De workshop heeft een zaadje geplant die mijn intentie mag laten floweren en bloeien. Telkens wordt het rugzakje gevuld met tools die jullie liefdevol aanreiken om die groei te omarmen en mogelijk te maken.Op een warme en speelse manier, voel ik me begeleid naar een (h)erkenning van een kracht die in elk hier en nu aanwezig is. Waar ik eerst dacht dat ze slechts een vonkje was, leer ik er nu mijn aandacht bewust op richten en voel ik ze expanderen. Telkens expandeert het vertrouwen in die kracht mee, dankzij de tools die we aangereikt krijgen tijdens onze weg naar her-innering. De her-innering naar de bron van informatie die altijd aanspreekbaar is . Naast het leren channelen voel ik me ook uitgenodigd om te groeien als mens en voel ik naast leren ook een sterk transformeren.Ik wil beiden bedanken om in jullie kracht te staan, in jullie hartcentrum. Ik voel me geroerd door jullie zijn. Jullie belichamen echtheid, verwondering, nieuwsgierigheid, vertrouwen, hart-tot-hart aanwezig Zijn. En die waarden zijn ook zo sterk als rode draad voelbaar in jullie prachtige workshop.. Merci X

Liesbet X

Samira en Ben over de workshop Transformatie Meditatie: 

We volgden in februari 2019 de transformatie meditaties in Het Hartcentrum,

Lees meer...


werden er héél goed ontvangen en voelden ons meteen “thuis” bij eensgezinde zielen.
We legden reeds zelf al een lange weg af en we zijn beiden reeds lang geboeid door de wetenschap dat we zelf onze realiteit creëren. Toch ontbrak er nog een “missing piece” in ons proces waarbij Marina en Peter een grote hulp waren tijdens deze workshops. Na deze intensieve 4 avonden hebben we verder gewerkt met hetgeen ons aangereikt werd en heden augustus 2019 kunnen we bevestigen dat we aan de hand van deze transformatietechnieken ons doel dat we voor ogen hadden tegen eind 2019 voor de eerste keer bereikt hebben. whiiiiiiiiii <3 🙂
Dank jullie wel lieve mensen !!

Héél veel liefs.
Samira & Ben.

Veerle over de workshop Channelen: 

Er is een nieuwe wereld voor mij open gegaan tijdens en na het volgen van de workshop channelen.  

Lees meer...

Zo verrijkend voor alles wat je doet in het dagelijkse leven. Als je ergens geen raad mee weet, zet de tijd even stil en kom tot jezelf. Vraag raad aan je Spirit en je krijgt die.

De workshop is een aanrader voor iedereen!

Heel duidelijk gegeven en zelfs de theorie is boeiend. Ontspannende en rustgevende omgeving, vriendelijke en hartelijke begeleiders.

Zou ik zo weer herdoen!!

Veerle, West Vlaanderen 

Hilde over de workshop Channelen: 

Met woorden kan ik deze workshop nauwelijks beschrijven.  

Lees meer...


Het gaat verder dan je kan bevatten “Beyond words”.

Marina begeleidde ons heel liefdevol op ons channelpad en slaagde erin om een moeilijke materie toch op een duidelijke en eenvoudige manier op te bouwen en over te brengen.

Dank je wel Marina en Peter, jullie zijn een unieke tandem!

Hilde, West Vlaanderen 

Muriel over de workshop Channelen: 

De cursus channelen was voor mij … 

Lees meer...

het ontbrekende puzzelstuk van mijn jarenlange gezondheidsproblematiek.

Maar bovenal stelt het me in staat toegang te krijgen tot een oneindige bron van kennis waarmee ik in mijn beroep als shiatsu-therapeut  anderen kan helpen.

Een heel sterke tool voor alle therapeuten en mensen die met energetisch werk bezig zijn.

Nu ik deze (eenvoudige) techniek machtig ben, gebruik ik het dagelijks bij grote en kleine vragen.

De cursus heb ik ervaren als heel boeiend, op een speelse manier.

Ik voelde me  warm en welkom bij jullie. Het was alsof ik telkens bij vrienden op bezoek kwam.

Bedankt Marina en Peter.

Muriel, http://shiatsu-specialist.be
West Vlaanderen 

Larissa over QHHT: 

Alvast een stevig briesje van dankbaarheid stuur ik jou op, … 

Lees meer...

want ik heb opnieuw een duw gehad! Mijn zeil mik ik zodat ik bewust de juiste richting in ga, ook al gaat de wind soms ergens anders heen ik wil me niet laten afleiden. ik voel, zoals alle vorige keren, zoals bij een boom nieuwe wortels die ik in de grond heb laten groeien om steviger te staan. Het lijkt precies alsof ik een letterlijk oude wereld heb achtergelaten, waar ik me niet meer kan voorstellen dat ik ooit niet zei wat ik echt voel, mijn grenzen en behoeften kenbaar maken. Wat ik echt benoem als een shift!
Daarnaast vind ik meer en meer bevestiging in mezelf, breng ideënn naar voor waar ik zelf in geloof ongeacht de mening van anderen. En de rust.. Er is praktisch een constante vorm van contemplatie in me aanwezig. De momenten van nervositeit behoren precies niet meer in de realiteit waar ik me in bevind. De sessies, allemaal, brengen me steeds dichter naar een wereld waarbij ik, dingen die ik bijvoorbeeld vroeger hoorde maar de betekenis precies langs mij heen liep, dringt nu diep in mijn binnenste door. Ik merk dat ik ze beluister, en ‘hoor’ op een ander niveau. Er is een nieuw niveau van onthulling die ik opmerk. Laagje per laagje ben ik aan de slag om te groeien als mens. Ik ben actief bezig met mijn totemdier en mijn dromen zijn enorm helder. Ook maak ik enorm veel gebruik van het schriftje die je me gaf waarbij ik wel opmerk dat ik bepaalde emoties de onderliggende laagjes makkelijker erken.
Ik benader het sowieso als zeer positief allemaal omdat ik me bewust ben dat dit eenmaal hoort bij groeien, ik omarm de bewustwording dankbaar. Vroeger ging ik op zn oostends zeggen: je bent een iengel (engel), nu ga ik sneller zeggen met een gemeende touch: je bent een lichtwerkertje daar.

Bedankt, Larissa, Oostende 

Ellen over QHHT: 

Over de sessie… ik voel me nog steeds goed hé.

Lees meer...

Luister beter naar mijn lichaam en geest waardoor ik me beter voel. Het gaat me ook beter af om voor mezelf op te komen, hoe dat komt weet ik niet. Het komt niet zozeer van mijn kant, maar van de anderen. Straal ik een andere energie uit die mensen oppikken? Volgens mij is dat het. Ik vind het nog steeds moeilijk om te luisteren naar de sessie maar als ik dan luister dan vallen mij steeds andere dingen op die ik wat nodig heb op dat moment denk ik. Voornamelijk ben ik veranderd in het uitstellen van de dingen, in het denken dat ik iets niet kan, nu begin ik er gewoon aan. In andere dingen steek ik nu juist minder energie dan vroeger, waardoor ik waarschijnlijk meer energie overhoudt voor andere dingen, versta je. Bijvoorbeeld met de situatie met mijn ouders, het grijpt mij minder aan dan vroeger en zoek minder hun goedkeuring die energieverslindend bleek. Zo ben ik steeds bezig met mijn zelfreflectietjes en analyses. Ik mediteer meer dan vroeger, zodat ik wat minder in mijn denken vertoef, maar ook in mijn lichaam zit. Ik sta dichter bij mezelf dat voel ik zeker. Ik kan het niet uitleggen hoe ik dat voel, maar ik ben blij daarmee.

Ik ben er nog veel mee bezig en vind het nog steeds een ingrijpende ervaring. Prachtig wat je doet!

Ellen, West Vlaanderen 

Larissa over QHHT: 

Met een glundering op mijn wezentje kan ik je vertellen dat ik opnieuw, …

Lees meer...

zoals de vorige keren, nu al frappante veranderingen ervaar.
Bij het op straat lopen voel ik me een volwassen persoon , een evenwaardige vrouw die niet meer zoekt naar goedkeuring van anderen maar die al aan mezelf geef. Nadenken hierbij doe ik niet, maar als er iemand me aankijkt realiseer ik me dat ik glimlach in plaats van het gedrag dat ik me afvraag als die persoon iets in mij zou zien wat niet mooi is ( niet zozeer uiterlijk ).
Daarnaast merk ik dat ik een stuk assertiever reageer, ook veel meer voorstellen inbreng en deze ideeën ook waardevol vind, dat deze er mogen zijn.
In mijn overbrengen van een boodschap ga ik veel concreter communiceren zonder aarzeling en zoeken naar woorden, ik vraag niet meer, ik breng mijn boodschap naar voor.
Als ik iets niet weet ga ik gewoon kijken waar ik een klankbord kan vinden om hulp te vragen en stap ik er recht op af.
En… Nog goed nieuws.. Fight or flight modus is praktisch volledig weg. Heel soms voel ik nog eventjes een momentje, maar zoals mijn onderbewuste aankondigde: het zal voor haar aanvoelen als 180 graden en dit is ook zo..
Ik voel me veel rustiger en als ik neerzit kan ik me gewoon relaxen. Mijn handjes zijn niet meer nat van de zenuwen maar kurkdroog! Het is nog wat zoeken over mijn gevoelens uiten p het werk maar dit komt wel nog, daar geloof ik met onwrikbaar vertrouwen in.
Marina, ik zal later nog een mailtje sturen voor de volgende sessie omtrent vergeving ( van een vorig leven waar ik mijn leven zelf heb beëindigd ). Ik mocht jou daaromtrent een mailtje sturen wanneer ik er klaar voor was.
Als ik dan de volgende keer bij je langskom zorg ik dat vraag en antwoord uitgetypt is dat het voor jou makkelijker is om in te pikken.

Warme groetjes aan jou, mooie ziel!

Larissa, West Vlaanderen 

Guy over QHHT: 

Marina, dank je wel voor het versturen van de sessie.

Lees meer...

Het was een heel bijzondere dag voor mij.
Ik was doodmoe als ik gisteravond thuis kwam en ben vrij vroeg gaan slapen wat me deugd heeft gedaan.
Ik voel me nog wel erg moe maar dat is dan ook niet verwonderlijk. Ik wil je heel erg bedanken voor alles wat aan bod mocht komen en hoe je alles hebt begeleid.
Het voelde als een veilige haven waar zowel mooie dingens als moeilijke onderwerpen konden zijn zoals ze zich aandienden.
Je doet dat heel goed op een sirene en liefdevolle, ondersteunende manier zonder in het oordeel te gaan.Nog een fijn weekend,
Hartegroet,
Guy, Limburg

Larissa over QHHT:

Hey Marina, graag wil ik je een mailtje sturen om je eigenlijk echt ongelofelijk te bedanken.

Lees meer...

Op het eerste ogenblik was ik een beetje zweverig na de sessie. Mijn hoofd zat nog meer dan normaal in de wolken , gedachten volledig afgedwarreld.. Dit was de dag erna ook nog wat zo. Alle emoties ervaarde ik een stukje intenser dan voorheen.
De dag erna, voelde ik enorm veel leven door mijn hele lichaam stromen. Voor het eerst.. ik denk zelfs een beetje in mijn leven, voelde en voel ik mijn eigen wezen, mijn eigen aanwezigheid dicht bij mij. Heel mijn leven ben ik iemand die enorm veel weggaat met vrienden en mensen opzoekt, vooral uiteraard voor die mensen, en daarnaast een stukje om mezelf aan te vullen met aanwezigheid. Connectie, een voortdurende zoektocht naar connectie met de wereld en het leven. Het gekke is, dat ik natuurlijk nog steeds met veel mensen optrek, maar niet meer ook omwille van mezelf aan te vullen met die aanwezigheden, want ik voel me al opgevuld door mijn eigen aanwezigheid.
Ik voel me met andere woorden voor het eerst sinds hele lange tijd compleet. Zonder iets nodig te hebben. Deze ervaring heeft me laten kennis maken met het letterlijke concept dat alles al in jezelf aanwezig is. Plots kreeg ik ideeen en aanwijzingen wat ik moest doen. Mijn onzekerheden hadden betrekking op mijn werksituatie en relaties. Relaties die me niet meer dienen en zelfs nefast voor me zijn heb ik kunnen loslaten. Dit is een grote bevrijding, want ik heb de persoon waar ik meer dan een jaar mee een relatie had die niet zo goed voor me was vorige week duidelijk gemaakt dat de relatie voorbij is. Ik merk dat ik wil gaan wat voor mij is, en wat niet meer voor mij is hou ik niet meer vast.
Naast een oude relatie losgelaten te hebben, heb ik ook verder nog goed nieuws. Ik heb nieuw werk gevonden, werk met dove personen en een verstandelijke beperking, in een organisatie sinds vorige week.
Ook voor de sollicitatie stond ik zeer geaard en voelde ik dat ik het waard ben.Veel warme groetjes en heel erg bedankt, je doet dat echt fantastisch zowel in handelen als jouw persoonlijkheid.
Larissa, West Vlaanderen

Elisabeth over QHHT:

Hallo Marina, Ik wou even laten weten hoe de dagen na de QHHT sessie verlopen zijn voor mij. (misschien interessante feedback voor jou)…

Lees meer...

Toen ik vrijdag thuiskwam was ik misselijk, uitgeput en hevige hoofdpijn.Ik heb zelfs moeten overgeven.

De hoofdpijn bleef aanhouden tot zondag en tot dan heb vooral veel geslapen en bijna niets gedaan.
Toen ik maandag opstond voelde ik me totaal anders.Opgewekt, energiek, kasten beginnen uitkuisen, oude spullen wegsmijten enz…

Na de soulretrieval ervaar ik : een diepe innerlijke rust, een soort van diepe verbintenis met m’n kinderen, een warm gevoel naar de mensen die ik ontmoet, ik had een ontsteking aan m’n likerpols en die was meteen verdwenen,  Het is alsof er een knoop in m’n maag is verdwenen waardoor ik nu dieper kan ademhalen. (het oprispen houdt voorlopig nog aan)

Ik zal nog een beetje wachten om de band te beluisteren en van zodra ik er klaar voor ben, neem ik terug contact op. Ik ben dankbaar dat ik je mocht ontmoeten en deze intense ervaring met jou mocht delen. Het was als het ware een bezoekje aan de dokter, psycholoog en zielsgenezer…alles ineen. Ik ben er fysiek, mentaal en spiritueel op vooruitgegaan, bedankt hiervoor.

warme groeten,
Elisabeth, West-Vlaanderen

Pakdi over de info-avond en groepsregressie: 

Dear Marina & Peter,
Thank you for the great QHHT groupsession last evening. It was really …

Lees meer...

fun and I sensed amazing energies in the group. Besides the QHHT sessions, I found people really enjoyed just being in a group and talk about various spiritual topics in a place where they can feel safe to share with likeminded folks.
Maybe you should consider to organize such dedicated healing events more often?
Definitely keep up the good work that you guys are doing!
Love & Light,
Pakdi, Canada

Alexia over de workshop channelen voor beginners:

Zoals beloofd, bezorg ik je mijn review: Na mijn QHHT sessie bij Marina, voelde het …

Lees meer...

voor mij als een logisch vervolg om de workshop channelen voor beginners te volgen. Ik werd er als het ware naartoe getrokken omdat ik al zo lang op zoek was om me spiritueel te ontplooien maar ik er blijkbaar nog niet klaar voor was en nu wel…Het was een kleine groep gelijkgestemde, fijne mensen die elk met hun bagage open stonden om te groeien, te leren en grenzen te verleggen en dat hebben we zeker gedaan !! We waren op een speciale manier met elkaar verbonden, er was totaal geen sprake van drempelvrees, alles verliep heel natuurlijk en spontaan. Het programma was heel boeiend, gevariëerd, intensief en enorm verrijkend. Marina weet haar kennis op een heel rustige, aangename manier over te brengen en stond steeds voor ons klaar op moeilijke momenten, bij twijfel maar ook om ons ahw te feliciteren als we onze grenzen weer verlegd hadden of wanneer er een mooie boodschap was doorgekomen. Ze kan bogen op heel veel uiteenlopende opleidingen en eigen ervaringen en dat voel je. En ook Peter leverde zijn bijdrage dikwijls vanuit een ander perspectief en vanuit zijn ervaring wat eveneens een meerwaarde gaf aan de workshop. Ik besef dat ik nog een lange weg te gaan heb maar ik ben zo gelukkig dat Marina op mijn weg is gekomen. Het was een fantastische, verrijkende ervaring en het geeft je zo’n goed gevoel dat je altijd en overal beroep kan doen op je universele helpers, waardoor je bewuster in het leven staat, sneller aanvoelt welke richting je uit moet of welke beslissing je moet nemen en zo stilaan je eigen toekomst gaat creëren.
Een welgemeende dankjewel Marina en Peter !! En nu aftellen naar de workshop voor gevorderden…
Geschreven vanuit mijn hart.

Tot gauw, Alexia

Myriam over QHHT:

Zodra ik een datum had afgesproken voor mijn QHHT sessie ben ik onmiddellijk …

Lees meer...

alle facetten van mijn leven beginnen overlopen en heb ik mijn vragen opgeschreven want ik voelde me echt ongelukkig in mijn huidige leven en wilde zoveel mogelijk uit de sessie halen.
De verwelkoming door Marina was heel hartelijk.  Het was net alsof je bij je vriendin op bezoek komt (ondertussen ben ik haar echt als een vriendin gaan beschouwen) en het was geen probleem om mijn verhaal te doen. Het kwam allemaal heel natuurlijk en ik vertrouwde haar volledig. De sessie zelf heeft een hele diepe indruk op me nagelaten. Het heeft me enorm vooruitgeholpen en me veel inzichten gegeven. Blokkades, angsten en ballast van vroeger of andere levens werden verwijderd en dit heb ik lichamelijk tijdens de sessie reeds ondervonden !!  Het beluisteren van de sessie werkt nog steeds louterend en helend en nu ik weet wat mijn levensdoel is, geeft het me telkens weer een enorme boost om door te zetten.  Ook na de sessie heb ik gevoeld dat mijn hogere zelf nog bleef doorwerken aan mijn verdere healing van bepaalde lichamelijke klachten zoals ze tijdens de sessie hadden gezegd…  Ik kan nu ook makkelijk met mijn hogere zelf communiceren en dit voelt echt geweldig aan.  Ik voel me hierdoor zo gesterkt te weten dat ik steeds bij hen terecht kan.  Voor mij was deze QHHT sessie echt heel verhelderend en ik ben heel dankbaar dat Marina op mijn weg gekomen is.  Zij is een lieve, begripvolle en uiterst bekwame dame waarvoor ik enorm veel respect en bewondering heb. Echt bedankt Marina!!
Liefs,
Myriam

Nelli over Matrix Energetics:

Marina, WAUW! Toen de psycholoog me zei dat ik nog minstens een jaar in behandeling moest voor mijn PTSS…

Lees meer...


begon alles heel uitzichtloos te lijken.
Maar toen jij me zei dat ik in 3 sessies er door zou geraken, moest ik huilen van geluk.
Ik kon niet meer alleen naar de winkel gaan en het openbaar vervoer nemen.
Maar door jou mooie, leuke en speelse manier van werken met Matrix Energetics, kan ik nu weer leven.
Ik wil je bedanken om mijn leven weer zo veel mooier te maken.
Dikke knuffels en veel liefde
Nelli

Elisa over QHHT:

My dear Marina, thank you for the file and all the experience.

Lees meer...


It was so nice to meet you, you are such a nice and loving person, I really felt like meeting an old friend again.
We connected with our hearts, so I really like to thank you for that gift.
I really hope we get to meet again, please come to visit us when you are in the Ardennes. I would love to reciprocate with your « love meal » in my own humble way.
I was totaly knocked down the day after, had a huge headache and slept most of the day, some more information came through.
I will still wait until tomorrow to start listening to the file you sent, it is always a problem for me to stay grounded, I need to root myself again in order to deal with the next step.
I am truly grateful for that amazing Insights this Journey has given me and I am very grateful you guided me through, you are a beautiful person.
Thank you so much, I would like to wish you a lot of success but I have no doubt whatsoever, you are heading straight towards even much more than success.
Hoping to see you soon.

Lots of love, Elisa

Tamara over QHHT:

Wat een ervaring! Na een hartelijke verwelkoming voelde ik me meteen op mijn gemak bij Marina, haar uitstraling en karakter nodigden onmiddellijk uit.

Lees meer...


Ik kon haast niet anders dan erop vertrouwen dat ik veilig was in haar ‘haven’.
Een openhartig interview zou de basis leggen voor de rest van de dag. Ik stelde me volledig open.
Openminded, niet oordelend, enorm luistervaardig, wijs.. zijn toch wel de kernwoorden die Marina typeerden tijdens ons gesprek.
Na een kleine lunch begonnen we ‘voor echt’. Het vertrouwen en het goed gevoel waren er en ik kon dus niet anders dan me volledig overleveren. De sessie was een bijzondere ervaring die een hevige indruk op me naliet. Het bracht me inzichten in mezelf en hielp me nadien om situaties te kunnen plaatsen, verwerken en aan te pakken.
Eigenlijk moet iedereen het gewoon zelf ervaren om te begrijpen wat het met je doet…
De dag vloog voorbij en voor ik het wist zat ik thuis volledig onder de indruk terug te denken aan de afgelopen uren in Marina’s gezelschap.
Nadien was de communicatie fantastisch, ik ontving supersnel de opnames van de sessie, nu kon ik zelf aan de slag. Marina was met me begaan en checkte nog eens of ik alles goed ‘verteerd’ had..
Kortom, echt een vrouw met een bijzonder talent, bijzondere vaardigheden én met het hart op de juiste plaats!
Marina, suuuuuper veel succes!

Lof you!
Tamara

Ronny over Intuïtieve massage:

Hey, Omdat ik in slaap viel op je massagetafel was ik achteraf precies niet in staat om feedback geven.

Lees meer...


Ik wil dat je weet dat ik slechts in slaap val als ik me vol vertrouwen kan overgeven aan iemand. Je warme persoonlijkheid en handen droegen hieraan bij.Een compliment voor jou. Mijn vrouw maakte verschillende opmerkingen ’s avonds dat ik zo rustig was, is ze niet gewoon van mij 😉
Ik ben van plan om voor haar een cadeaubon aan te vragen voor haar verjaardag in januari. Je hoort nog van me!

Groetjes en tot nog eens,
Ronny

John over Matrix Energetics:

Wow Marina, ik weet dat ik wat twijfelachtig was toen ik naar je toe kwam, ik dacht niet dat je …

Lees meer...

… iets voor me zou kunnen betekenen. Die Matrix Energetics sessie van vorige dinsdag was zo krachtig dat ik het nauwelijks kan geloven maar mijn frozen shoulder probleem is verdwenen!
Wat een bewegingsvrijheid ik nu heb! Een verademing om terug mijn rechterarm flexibel te kunnen bewegen.
Bedankt en ik weet je te vinden als ik nogmaals fysieke problemen ervaar.

Liefs,
John

Yari over QHHT:

I always question myself: ” What’s in there for me that I still cannot grasp nor comprehend …

Lees meer...

… on a cognitive level when it comes to life?” For many years I have mainly relied on the intellectual proof, although deep in my heart I knew that there was something else- extremely profound…, something, that was within me- growing, expanding and ready to release Itself to the outer world. I could not give it a name, I could not find common knowledge in hundreds of books that I read, nor through various therapies, regressions, and courses that I followed. The only thing I understood was, that growing and developing intellectually it was not enough for me; I understood, that the self- love, self- forgiveness, and forgiveness of the others was not fully understood nor implemented in my life. Simply, I did not know how. I was running from the responsibility and self- love to Myself- making others happy, and being miserable myself.
Only with the help of Marina, and the QHHT she applies, I was able to retrace the patterns of my behaviour and emotional blockages I carried into this life. It provided me with the answers about the huge imbalance between love and intellect. I am very grateful for that. I feel, that only now I will truly begin my life journey when fully embracing my inner self and true love that resides within me. MY SOUL IS AWAKE.

With gratitude,
Yari

Werner over Intuïtieve massage:

Marina, ik wil even laten weten dat ik opnieuw zo heb genoten en nagenoten van je intuïtieve massage.

Lees meer...


Vooral de orgaanmassage heeft een grote verandering gebracht achteraf, ik ben zo rustig en… mijn constipatie probleem is opgelost! Bedankt ook om mijn nek goed los te maken, wat een verschil.

Succes met je praktijk,
Werner

Carla over QHHT:

Marina, onze dag begon met een gesprekje, een delen met elkaar, heel spontaan en open …

Lees meer...

… alsof we elkaar al langer kenden. Daardoor kon ik me vol vertrouwen en zonder angst overgeven aan de hypnosesessie die volgde.

De hypnose, het overgaan naar een vorig leven verliep vlot en ik kon de beelden duidelijk zien. Ik ben vooral dankbaar dat al mijn vragen beantwoord werden door het Hogere Bewustzijn, het voelde zeer echt en was intens.

Ik luister nog regelmatig naar de opname omdat die me nog steeds nieuwe inzichten geeft, telkens weer zie ik waarom juist dit vorige leven aan me getoond is, ik zie het verband met m’n leven nu en wat zich daarin afspeelt.

Door de sessie ben ik rustiger in mijn zoektocht naar mezelf, het voelt als een verrijking en het geeft me de moed en de zekerheid om op die weg verder te gaan!

Nog een DANKUWEL voor de fijne en boeiende dag.

Carla

Martine over intuïtieve massage:

Marina, het was een aangename verrassing om gisteren bij jou langs te komen voor een massage.

Lees meer...

Ik blijf onder de indruk van hoe je kon ‘lezen’ wat mijn lichaam nodig heeft en ik voel me vandaag heel ontspannen. Ik ben zo blij met de cadeaubon die ik van mijn vriend kreeg om bij jullie langs te komen. Bedankt en tot weerziens.

Anna over QHHT: (video)

Lees meer...

Nadine over Reconnective Healing:

Peter en Marina, Ik wil jullie even laten weten dat ik heel blij ben met wat de Reconnective …

Lees meer...

… Healing sessie met me heeft gedaan. Ik ben zo rustig geworden binnenin dat zelfs mijn partner vragen begint te stellen. Al begrijp ik niet wat je deed, ik ben zo blij dat ik deze vorm van helen een kans heb gegeven. De pijn die ik in mijn armen en rechter duim die ik ervaarde gedurende meerdere maanden is compleet verdwenen!

Ik dank mijn vriendin Anja dat ze me naar jullie stuurde.

Vriendelijk bedankt en groeten aan jullie beiden,
Nadine

Patrick over QHHT:

My session with Marina was one of the most profound experiences I’ve had in my spiritual journey.

Lees meer...

I arrived with a list of questions, but without Marina’s abilities, I wouldn’t have received the detailed and profound answers. Marina makes getting to know her client a priority. Her understanding of me, helped her focus the session in the areas of my life I wanted to understand better. Since my session, I have felt more confident in moving towards my goals and I now know the right direction for my life. I have also felt very energized and happy. My session with Marina was wonderful.

Lieven over QHHT:

Ik ben altijd erg zoekend geweest. Ik dacht -Is dit nu mijn leven?

Lees meer...

Ik zat gevangen; voelde geen passie; had geen duidelijk doel; voelde me alleen en vervreemd in deze kunstmatige en geroutineerde wereld.

Er moest iets veranderen maar ik had geen idee wat juist en hoe. Ik modderde maar wat aan.

Het lot bracht me bij Marina en Peter. De voorbije jaren maakte ik grote veranderingen door en ik hoefde ze niet langer alleen te dragen. Ik kon telkens op hen terugvallen. Ik stond altijd versteld van hun wijsheid, kennis en kracht. Ik werd vele keren gerustgesteld en kreeg steeds nieuwe inzichten. Ik leerde terug meer van mezelf te houden. Gesterkt met nieuwe inzichten ging ik verschillende uitdagingen aan.

Ik kon ook getuige zijn van de groei en transformatie van Marina en Peter zelf en ben ‘mindblown’ van hun prestaties en groeiend potentieel terwijl ze zich steeds verder verdiepen in de wonderen van het universum – de magie van het leven zelf.

Met het hartcentrum willen ze een plaats creëren waar zielen elkaar ontmoeten; gekwetste harten mogelijk geheeld worden; verdwaalde zielen terug richting krijgen. Iedereen die op zoek is naar verandering in zijn of haar leven kan er terecht en zal ongetwijfeld op een ongedwongen doch professionele manier bijgestaan worden.

Voor mij ging er met Matrix Energetics en QHHT een totaal nieuwe wereld open. ME helpt me in mijn transformatieproces en QHHT bood me vele dankbare antwoorden op tal van levensvragen.
Mijn levensdoel wordt steeds duidelijker!

Thanks!

Sonja over QHHT:

Net voor de sessie QHHT had ik een aantal grote veranderingen doorgemaakt in mijn leven …

Lees meer...

… waarover ik hoopte om wat antwoorden te krijgen doorheen de sessie. Ik kreeg de opdracht van Marina om deze vragen vooraf voor mezelf op te schrijven.

Op de grote dag zelf werd ik zeer hartelijk onthaald door Marina. Ik kan niet ontkennen dat ik toch wel een beetje nerveus was maar Marina weet als geen ander hoe ze je comfortabel kan laten voelen.

We startten met een goede babbel en een koffietje, ik voelde me meteen op mijn gemak. Al snel kwamen mijn vragen heel spontaan naar boven, absoluut geen saaie stijve bedoening dus.

Om al eens te ervaren over hoe de sessie precies zou voelen, nam Marina me mee voor een oefensessie. Al snel bracht Marina me in de juiste flow en alles ging vanzelf. We waren er dus helemaal klaar voor.

De past life regression is werkelijk een wonderbaarlijke ervaring. Al snel beleefde ik een aantal fragmenten uit vorige levens. Deze waren met momenten zeer intens, maar ik voelde me op geen enkel moment onveilig of slecht, dankzij de goede begeleiding van Marina.

De sessie verliep zeer natuurlijk, de beelden kwamen vanzelf en intuïtief wist Marina de juiste vragen te stellen, om het verhaal op gang te houden. Nooit suggestief, de antwoorden en de beelden kwamen uit mezelf!

Na de ‘beeldenstorm’ ging ik over in een diepere hypnose, waarin ik antwoorden kreeg op mijn vragen en duiding over de beelden die ik meegemaakt en gezien had.

Dit was een zeer bijzondere ervaring. De antwoorden kwamen uit mijn mond zonder dat ik ze zelf bedacht! Dit deed raar in het begin, maar eens ik ermee vertrouwd was, ging het helemaal vanzelf…

Na de sessie sloten we de dag relaxed af met een gezellige nababbel, waarin we de belangrijkste zaken nog eens overliepen.

Op elk moment gedurende de dag was Marina enorm begaan, zorgde ze ervoor dat ik me comfortabel en thuis voelde.

Nadien stuurde ze me de opgenomen sessie door zodat ik alles nadien kon herbeluisteren en verder kon laten bezinken en integreren.

Er kwamen heel wat antwoorden en nog dagen en weken nadien voelde ik het effect van de sessie. De QHHT sessie bracht rust en balans in mijn leven. Ik ben Marina dan ook zeer dankbaar voor deze mooie ervaring.

Kortom, een super ervaring die ik alleen maar kan aanraden, en bij Marina ben je zeker in goede handen!

Een dikke merci Marina X

Krista over intuïtieve massage:

Tijd en plaats bestonden niet toen ik bij jou langskwam voor een intuïtieve massage.

Lees meer...

Ik kon genieten van uw manier van werken, voelde me precies als een kind in de armen van mijn moeder! Het was heel lang geleden dat ik nog met zoveel liefde en respect ben aangeraakt. Sorry dat ik even weende maar mijn emoties kwamen ineens naar de oppervlakte. Bedankt voor de manier waarop je hiermee bent omgegaan.
Veel succes met jullie praktijk.

Rosetta over intuïtieve massage:

Marina, bedankt voor je luisterend oor en warme hart gisteren tijdens de massage.

Lees meer...


Ik mis mijn man nog elke dag maar kan daar met de mensen in mijn familie niet mee terecht om erover te praten zonder dat ze me telkens wijzen op het feit dat ik door moet gaan met m’n leven. Bij jou voelde ik me zo gehoord, zo begrepen en gesteund. Ik mocht er zijn zoals ik ben en wil je daarvoor bedanken. Lieve groeten.

Jill over Matrix Energetics (afstandsessie)

Marina, The headache I was experiencing during several weeks completely disappeared.

Lees meer...


I have no clue how that is possible from a distance but i’m convinced that Matrix Energetics is indeed a powerful tool.
May you be blessed with lots of work in your new practice,

Love, Jill

Maarten over QHHT:

Op weg naar de QHHT sessie voelde ik mij opgetogen, benieuwd naar wat zou komen.

Lees meer...


Ik weet dat wij voor 90% van de tijd ons onderbewuste gebruiken en dat tijd een illusie is maar in hoeverre zou het mijn bewuste, mijn ego, het stilzwijgen kunnen opleggen? Want mijn bewuste wil het proces graag blijven controleren…….
De voorinformatie over de route die we gingen bewandelen was helder en duidelijk. Voor mij geldt dat een veilige omgeving een voorwaarde is om mij over te kunnen geven. Dat was absoluut het geval. Ik was geenszins gespannen of angstig.
Ik heb de sessie als overweldigend ervaren. Ik ben nu recordhouder. Mijn onderbewuste gaf te kennen geen grenzen te kennen. Ik zou het wel aan kunnen…dat bleek ook zo te zijn.
Belemmeringen zou ik wel tegen komen en mijn eigen kracht daarin (h-)erkennen. Dit was de key-boodschap.
Ik vind het moeilijk om op deze termijn aan te geven of dat er patronen zijn veranderd: maar ik heb de overtuiging mee gekregen dat het goed komt! De werkelijkheid maak je zelf.
Mijn conclusie: De manier van denken over jezelf en de ander is bepalend voor wat je meemaakt of niet. Dat mijn onderbewuste daarbij een sturende rol speelt wist ik al , maar het is veel wijzer dan ik dacht dat het zou zijn. QHHT helpt je dit inzichtelijk en tastbaar te maken. En Marina is in staat dit op een respectvolle en waardige manier te begeleiden. Dank je wel Marina!

Maarten

Philip over Intuïtieve massage:

Marina, de intuïtieve –energetische massage doet me zo’n deugd, mijn verkrampte spieren worden …

Lees meer...


… gekneed voor een betere bloeddoorstroming. Je ritueel van masseren doet me zo goed voelen. Je kunst brengt een oneindige rust bij mij teweeg, ik kan de dinges des levens terug relativeren en ik slaap rustiger en dieper s’ nachts.
S ’anderendaags kan ik blij en opgewekt ontwaken en opstaan, ik voel terug de energie in mijn lijf! Je massage brengt telkens opnieuw mijn lichaam terug in zijn flexibiliteit om te bewegen en geeft me de energie om zaken sneller aan te pakken waar ik anders waarschijnlijk niet zou toe komen. De rust die ik tijdens de massage en achteraf nog dagenlang ervaar, sterkt me in mijn Zijn en mijn eigenwaarde en ik ga gemakkelijker contact zoeken bij vrienden en voel me vrijer in het uitvoeren van mijn vrijwilligerswerk en nog meer…

Gemeende dank,
Philip

Petra over QHHT:

Marina, je bent therapeute met een warm hart.

Lees meer...


Je hebt mij vanuit de opleiding die je volgde maar zeker ook vanuit de weg die je in het leven bent gegaan, heel goed op weg geholpen met z’n vele rijke inzichten om elke dag mijn groeistapjes verder te zetten! Een bijzondere en zeer wijze ervaring!

Dank je wel en veel liefs,

Petra

Marlies over QHHT:

Met Marina de QHHT bewandelen was een heel speciale gebeurtenis.

Lees meer...

Ze bracht mij via regressie terug naar vorige levens. Dit terugkeren heeft mij inzichten bijgebracht over wie ik werkelijk ben en wat mij te doen staat in dit leven, wat mijn zielendoel uiteindelijk is.
Het heeft mij advies gegeven om los te laten wat mij niet verder helpt en om van mensen afstand te nemen die mij niet langer ‘ten dienste’ staan. Het heeft mij ook hoopvol gestemd, iIk kreeg via mijn hogere Zelf informatie van de engelen via cijfers. Indrukwekkend! Ik voel mij ook gedragen en begeleid door mijn gidsen. Ik voel mij hier niet alleen. Via de QHHT ontdekte ik dat er in dit universum zorgende krachten zijn die mij dragen.
Liefs en nog veel succes met het tot stand brengen van je website en de opstart van je praktijk.

Marlies

Elly over QHHT:

You are an intelligent woman with a heart full of Love and Compassion.

Lees meer...


I am sure you will be able to help many people in healing in all levels. Life including healing my skin with eczema has generally improved since my QHHT sessions with you.
I am sure the session with you has led me to do other activities which have helped on the healing process, triggered by the callings of the Heart.
Marina you are a mystical, intelligent, compassionate, keen-learning, joyful and open-hearted healer. Your strong perception and deep knowledge, as well as practice of different healing techniques – QHHT, Shamanism healing techniques, Matrix Energetics, massage, etc. – make you a powerful healer. My QHHT session with you has helped me to connect with and trust my inner guide and liberate myself further from fear. I now walk on my spiritual path with more focus and determination. My life has transformed for the better since my session with you.

Thank you,
Elly

Karin over QHHT:

Ik was best nerveus voor de sessie bij Marina maar mijn nieuwsgierigheid was nog groter.

Lees meer...


Marina stelde me dadelijk op mijn gemak en we startten met een toffe babbel waarin ik in alle vrijheid en eerlijkheid mijn levensverhaal kwijt kon. Ik vond het fijn dat ze mee voelde in mijn verhaal en geen oordeel velde over de dingen waar ik zelf al niet zo trots op was/ben.
Dan volgde een proefsessie zodat ik wist dat het allemaal zou lukken en mijn laatste restje onzekerheid kon eindelijk van me afglijden.
De sessie zelf was krachtig en heeft me veel gebracht. Ik heb de nawerking lang gevoeld.
De vragen die tijdens de sessie onbeantwoord bleven, daar kreeg ik achteraf antwoorden op door regelmatig naar de opname van de sessie te luisteren.

Ik wil QHHT bij Marina zeker aanraden aan anderen.

Lieve knuf

Karin

Barry over Matrix Energetics: afstandsessies

Marina is a true Angel of healing. She works swiftly and gracefully.

Lees meer...

Marina has helped me many, many, many times over the years with all sorts of problems and conditions. Each time I have come to her she always knows just what I need. She always answers the call for help each time I request her services and I would not be in such good of a mental, emotional, and physical shape if not for her intuitive guidance and gift to heal and transform. She is one of those people you keep on the hotline even for the small things that arise. I have always found grace and comfort to come quickly after or during sessions.

Thank you Marina for all that you have done and will continue to do for others. You are true goodness in this world. I am a better Soul because of our interactions.

Love,
Barry