HOLDING THE SPACE FOR TRANSFORMATION

SEDERT SEPTEMBER 2020 ZIJN DE TRIBAL HEALING CIRCLES GEBOREN

Wekelijks komen Peter, Liesbet, Lieve en ikzelf vrijwillig en met veel passie samen om op een ceremoniële en plezante wijze ons steentje bij te dragen voor het grotere geheel.

Waarom? 

Uit dankbaarheid voor al wat is in mijn leven, stuurde ik in het najaar van 2019 een verlangen uit naar het universum om iets terug te doen voor het grotere geheel en ik wachtte op inspiratie. In mei 2020 channelde ik een blauwdruk van een boek waarin ik gevraagd werd om een nieuw initiatief op te starten, de Tribal Healing Circles genaamd. Onwetend over wat dit teweeg zou brengen, gingen we met een aantal gelijkgestemde mensen samen dit uiterst boeiend en uitdagend avontuur aan.
“Gewoon doen en ondervinden wat het brengt”, was het advies van deze bron van inspiratie en dus we gingen ervoor.

Hoe doen we dat?

De structuur van de ceremonie is steeds dezelfde. We openen met zang en muziek, er is een water en vuur ceremonie waarbij we de hulp van Spirit uitnodigen en ons verbinden met onze intenties. Dan vatten we allen een sjamanistische trancereis aan (ook volledig geïnspireerd door Spirit) waar we universele waarheden downloaden in ons bewustzijn en nadien delen we ons verhaal met elkaar. De ceremonie wordt afgesloten met heilige klanken en muziek.

Het doel van de ceremonie is “het veranderen of transformeren van energieën bij mensen, dieren en de aarde algemeen.” Dit doen we door onze krachten en talenten te bundelen waarmee we onze energie optillen. De intenties van onszelf en van de mensen die uitreiken worden verzameld in onze transformatiebox waarna we telkens een gezamenlijke sjamanistische trancereis aanvatten. De indrukken en inzichten die uit deze trancereizen komen, worden eerst neergeschreven en nadien delen we ons verhaal en de inzichten die aan bod zijn gekomen om beurten met elkaar.  De waarheden, de inspiratie, de adviezen en de humor die uit deze reizen vloeit is telkens verrassend en magisch. We blijven ons afvragen hoe het mogelijk is dat er op zo’n eenvoudige en speelse wijze zoveel kennis en wijsheid beschikbaar is.

Misschien vraag je je af of de cirkel iets is voor jou kan betekenen? Misschien zijn er bij jou of bij je geliefden gewoontes, ongemakken of vervelende situaties die blijven aanhouden die je heel graag wilt ombuigen. Of misschien weet je heel goed wat je wilt aantrekken en reik je graag uit om je intenties en verlangens kracht bij te zetten?

Je kan op eender welk moment een bericht sturen naar onze FB pagina ‘Tribal Healing Circles’ of naar hethartcentrum@gmail.com met een aantal kernwoorden van wat je graag wilt veranderen voor jezelf of voor iemand anders. Zo kan je vragen om iets aan te trekken dat je in je leven mist of je kan ons vragen om iets los te laten dat je niet langer dient, zij het mentaal, emotioneel, fysiek, energetisch, relationeel, professioneel, … zo simpel werkt het.

Voel je dus altijd vrij om voor jezelf, je geliefden, je huisdieren of voor de aarde algemeen, patronen mee te geven met onze wekelijkse Tribal Healing Circles en we nemen die met veel liefde mee in de volgende ceremonie.

Sedert januari 2021, 5 maanden na de opstart, nemen ook wekelijks een tweetal gastreizigers deel aan de ceremonie zodat zij de kans hebben om dat met ons mee te ervaren. Iedereen kan een gastreiziger zijn, zij het mensen met ervaring of zonder ervaring.  Gemiddeld nemen wekelijks een 6 tal mensen deel aan de ceremonie en de 6 trancereizen die eruit voortvloeien brengen inzicht en informatie over universele waarheden.

Wat gastreizigers ervan vinden

Telkens krijgen wij de feedback dat gastreizigers zich heel erg op hun gemak voelen in de cirkel, onlangs benoemde iemand nog dat het ‘thuiskomen’ was. Week na week zijn we verrast van de magische en genieuze potenties die we allen als mens bezitten om via een veranderde bewustzijnsstaat informatie uit het bewustzijnsveld, het universum te downloaden om patronen te veranderen en te begrijpen. Onderaan deze pagina kan je het verslag lezen van de trancereis van gastreiziger Laurens na deelname aan één van de wekelijkse Tribal Healing Circles.

Wil jij graag ook eens deelnemen aan zo’n wekelijkse Tribal Healing Circle?
Meld je eenvoudig aan via deze link: https://doodle.com/poll/3x2nx9zvy73vteq6?utm_source=poll&utm_medium=link
En wees welkom in de vreugde van het hart!

Sfeerfoto’s van ons vierde Tribal Weekend samen, de viering van ons éénjarig bestaan. Om de drie maanden gaan we met ons vier op verdiepingsweekend om ons te verbinden in de geestelijkheid van ons wezen en daar halen we heel veel inspiratie en vreugde uit die we dan graag delen in wekelijkse Tribal Healing Circles en de driemaandelijkse Tribal Healing Circles Event.

                 

De Miracle box waarin we de intenties van mensen verzamelen vooraleer we de trancereis aanvatten.
Een prachtig geschenk dat gecreëerd werd door Nele Samyn van Clay-Obscuur. Van Harte dank je wel Nele.
Tekst binnenin in kalligrafie: Thank your for the Healing
www.clay-obscuur.com

En zoals beloofd, kan je hier de trancereis van gastreiziger Laurens nalezen: 

Mijn reis begon in een heuvelachtige groene oase met opvallend kleurrijke, grote vlinders. Aan de overkant van een valleitje stond mijn boom. Het was een heel hoge, smalle boom. Wellicht een cipres. In de kruin van de boom zat een grijze uil. Een 2-tal meter boven de grond bevond zich een opening in de stam langs waar ik naar binnen kon. Daar bevond zich geen holle ruimte, maar een soort natuurlijke draaitrap naar boven. Langs de trap waren er lichtgevende elfjes die de trap verlichtten. Er waren ook veel insecten en andere kriebelbeestjes aanwezig. Toen ik boven aankwam was daar een nukkige kabouter/dwerg. Ik had pas door dat hij mijn gids was toen er niemand anders kwam… Toen ik hem om raad vroeg kwam er weinig. Nog steeds nukkig murmelde wat onverstaanbaars tussen zijn tanden en keek weer weg. Ik stuurde hem mijn liefde vanuit mijn hart, maar het baatte niet. De nukkigheid zat duidelijk diep geworteld in dit wezen. Toen kwam de grijze uil naar beneden gevlogen, hij was mijn spiritdier. Ik ging op zijn rug zitten en we vlogen weg uit de boom.

Het was een zeer turbulente vlucht in de middenwereld. Onrustig. Uiteindelijk landde de uil op een hoge besneeuwde bergtop. Het landschap leek op dat van het Himalaya gebergte. Sneeuw, ijs, wind, desolaat en heel koud. Ik dacht dat dit onze bestemming was, maar ineens gingen we terug verder en verscheen er een prachtig meer. Het water was staalblauw, er was een bos rond met groene boomkruinen, er waren allerlei dieren. Het voelde als een verborgen paradijs. De boodschap van de uil was om te kijken voorbij de horizon, vertrouwen te hebben in wat daar voorbij ligt. Vertrouwen dat het pad het juiste is, ook al leidt het door ijzige landschappen.

Bij terugkomst in de boom had de nukkige gids alsnog een boodschap. Hij zei dat het hier in zijn boom ook perfect goed was. Dat we niet steeds moeten lopen zoeken naar een ander paradijs terwijl we de perfectie van het hier en nu negeren.

Moraal van de reis: Het leven is geen zoektocht naar geluk. Het geluk is hier en nu al aanwezig, verandering van plaats of tijd maakt het niet makkelijker om het geluk te vinden. Dit is wat de dwerg mij leerde. Tegelijkertijd leerde de uil mij ook dat we soms door een turbulente, ijzige periode moeten om de weg naar ons hart en ons geluk terug te vinden.