QUANTUM HEALING HYPNOSE TECHNIQUE

GROEPSREGRESSIE

De Past Life Regressie van Dolores Cannon is een krachtige vorm van hypnose die je terug brengt naar vorige levenservaringen of indrukken in de vorm van een verhaal die je kunnen helpen om bepaalde zaken dieper of anders te begrijpen. Dit type ervaringen kunnen een grote bijdrage bieden om bepaalde specifieke gebeurtenissen, gevoelens, gewoontes, verlangens, … in je huidige leven beter te begrijpen en te overstijgen.

Tijdens een groepsregressie wordt anders gewerkt dan bij een privé QHHT sessie. Het doel en de werkwijze van de groepsregressies is gericht op kennismaking met de techniek van Dolores aan de hand van 3 bewustzijnsreizen die begeleid worden tijdens de namiddag.
We gaan op reis voorbij de wereld van tijd en ruimte en proeven van een bezoek aan een vorig leven. In een tweede trancereis maak je kennis met één van je gidsen en in een laatste bewustzijnsreis proeven we van een toekomstig leven.

Op die manier kan je ervaren hoe regressiehypnose werkt en wat deze bewustzijnstechnologie te bieden heeft.

Meer info omtrent Quantum Healing Hypnose Technique (QHHT) hier “Individueel aanbod”, Dolores Cannon Quantum Healing hypnose Technique.


Op volgende dagen worden QHHT groepsregressies begeleid telkens van 14.30 tot 18.00 

De deuren gaan open 15 minuten voor aanvang

Zaterdag 29/1
Zondag 20/2 Volzet
Zaterdag 26/2 Volzet
Zaterdag 2/4 Volzet
Zaterdag 23/4 Volzet

Indien de groepsregressies volzet zijn kan je je nog steeds als reserve op een lijst laten opnemen want het gebeurt vaak dat er een aantal mensen annuleren.
Indien er voldoende mensen interesse hebben die niet kunnen aansluiten, zal ik een nieuwe datum beschikbaar maken om samen nog eens te reizen voorbij tijd en ruimte dus laat zeker je berichtje via mail.

Inschrijven kan hier /https://hethartcentrum.com/afspraak-maken/

Bijdrage: 30 Euro contant te betalen bij aanvang van de groepsregressie.
Inclusief verse gemberthee, water en gezonde en hartige versnaperingen!

Locatie: Het Hartcentrum, Ardooisesteenweg 351, 8800 Roeselare.

Er is voldoende parkeergelegenheid langs de weg, gelieve niet te parkeren op de privé parking van de brasserie De Passant aan de overzijde van de weg, dank je daarvoor.

Suggesties: Draag comfortabele kledij. De sessie gaat zittend door, je hoeft geen matje of kussens mee te brengen.

Van Harte Welkom om deel te nemen aan deze boeiende bewustzijnsreizen!

‘It is entirely possible that behind the perception of our senses, worlds are hidden of which we are unaware’.
~Albert Einstein~